Hírek

Felavatták az új gyermekorvosi rendelők épületét Sárváron

Csaknem egy hónapja az új helyszínen fogadják a beteg gyermekeket Sárváron. Május 24-én hivatalosan is átadták az épületet.

Az egykori tüdőgondozó épületének felújítása a TOP Plusz programban, állami és uniós társfinanszírozásban valósulhatott meg, 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásból. A Rákóczi utcai ingatlanba a 2. és a 3. számú gyermekorvosi körzet rendelői költöztek át.

– A gyermekorvosi körzetek ellátásáról dr. Izer Ildikó és dr. Palatka János csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosok gondoskodnak, akiknek jelképesen át is adtam a rendelők kulcsait – számolt be az átadóról Kondora István polgármester a közösségi oldalán.

– Újabb fejlesztés valósulhatott meg Sárváron, amely ismét azt bizonyítja, hogy Kondora István polgármester és csapata lendülettel és tapasztalattal építi a várost. Sok még a feladat, haladunk tovább. Ezért is fontos, hogy június 9-én két fontos döntést hozzunk Sárvár érdekében. Szavazzunk a békére, a békepárti erőkre, tehát a Fideszre. Ha béke van, az megteremti az alapot a fejlődésre. A fejlődés garanciája Kondora István és a Fidesz jelöltjei. Arra kérjük tehát a sárváriakat, szavazzanak a békére és a fejlődésre – fogalmazott Ágh Péter országgyűlési képviselő.

Forrás: vaol.hu