Hírek

Egyeztetés vasi ügyekről

Országgyűlési képviselőkkel, hivatalvezetőkkel és az ELTE SEK rektori biztosával is találkozott szombathelyi látogatása során Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter.

Országjárása részeként látogatott Vas vármegyébe, Szombathelyre Navracsics Tibor. Ennek során a Megyeházán találkozott a Vas Vármegyei Kormányhivatal vezetőivel és a járási hivatalok vezetőivel is. Az egymást követő egyeztetéseken végig vele volt Vámos Zoltán főispán.

Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke irodájában fogadta a minisztert és Czunyiné dr. Bertalan Juditot, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztost. Utóbbi közösségi oldalán egy videót is megosztott Vas vármegyei látogatásáról.

A jó egyórás munkamegbeszélésen részt vettek Ágh Péter és V. Németh Zsolt államtitkárok is.

Vasi útfejlesztések is szóba kerültek

– Megtisztelő, hogy ismét Vas vármegyében köszönthettük Navracsics Tibort, aki azt a most alakult új minisztériumot vezeti, amely felel – többek között – a közigazgatásért, az önkormányzatokért. Mindezek tekintetében bőven volt miről beszélni, de kapcsolódási pontot ad számunkra az is, hogy a tárca a kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetének koordinálásban is részt vesz – tájékoztatta lapunkat Ágh Péter.

Forrás: vaol.hu