Hírek

Nemesbőd legforgalmasabb utcája újult meg

Megújult a település fő utcája, a Kossuth Lajos utca. A falu 250 millió forintnyi uniós forrást nyert a TOP Plusz pályázaton. A fennmaradó mintegy 100 millió forintból további két utcát tesznek rendbe.

Nemesbődnek a Kossuth Lajos utca a legfontosabb utcája, a posta kivételével valamennyi közintézmény itt található. Forgalmas szakasz, nagy szükség volt már a felújítására – mutatott rá Zsizsik Katalin polgármester. Szólt arról is, sokat köszönhetnek Ágh Péter országgyűlési képviselőnek, az elmúlt öt évben gyakorlatilag teljesen megújult a falu.

Nemesbődre az elmúlt években jutott a kormány Magyar falu programja révén óvodai játszóudvarra, orvosi eszközökre, rendelőre, óvoda felújításra, temetőre, kisboltra többek között. Mindezt jól kiegészítette a Majthényi László vezette vármegyei önkormányzat koordinálásban érkezett TOP Pluszos pályázat, amiből jelentős forrás állt rendelkezésre útfelújításra és parkolóépítésre – hangsúlyozta Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője. – Annak érdekében, hogy a magyar vidékeket fejleszteni tudjuk tovább szavazzon mindenki a békére, az azt képviselő Fideszre! Itt vármegyében pedig támogassuk együtt a Majthényi László által vezetett Fidesz listát, Nemesbődön pedig polgármester asszonyt, aki már bizonyított – fogalmazott.

Kovács József, a Nemesbőd Sportegyesület elnöke mezt ajándékozott a képviselőnek – a 02-es szám a választókerületre utal.

Forrás: vaol.hu